File de peste cu spanac si sos de masline - Retete Culinare

File de peste cu spanac si sos de masline


Iti trebuie:
  • 2 fileuri de peste
  • 75 g unt
  • 300 g spanac congelat
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri cu smantana
  • ulei de masline
  • sare
  • piper.
Pentru sos iti trebuie:
  • 200 g masline verzi
  • 1 cana cu lapte
Pregatesti asa:
  1. Intr-o tigaie, pune putin ulei si topeste o lingura cu unt.
  2. Rumeneste in ea fileurile de peste condimentate cu sare si piper.
  3. Trage in restul de unt topit spanacul decongelat.
  4. Pune intr-o furculita doi catei de usturoi si amesteca usor.
  5. Scoate usturoiul dupa ce si-a lasat aroma.
  6. Adauga smantana si paseaza.
  7. Adauga maslinele in lapte si lasa-le sa fiarba putin.
  8. Paseaza totul.
  9. Serveste pestele pe pat de spanac si sos de masline.
  10. Pofta buna!

File de peste cu spanac si sos de masline

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : File de peste cu spanac si sos de masline "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii File de peste cu spanac si sos de masline - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.