Peste cu sos de capere - Retete Culinare

Peste cu sos de capere


Iti trebuie:
  • 500 g file de peste afumat
  • 1 salata
  • 1 morcov
  • cateva rosii.
Pentru sos iti trebuie:
  • 100 g capere
  • 250 ml vin alb sec
  • 100 g smantana vegetala
  • 50 g margarina
  • 1 lamaie
  • 2-3 linguri cu mustar
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 lingura cu faina
  • 1 lingurita cu zahar
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Fierbe la foc mic, aproximativ 15 minute, vinul, zeama de la o jumatate de lamaie, 250 ml de apa, ceapa, morcovii taiati cubulete, foaia de dafin si  un praf de sare.
  2. Rumeneste faina in margarina.
  3. Stinge treptat cu supa de legume preparata mai sus, amestecand continuu, pana cand sosul se ingroasa.
  4. Adauga caperele, zaharul, sare si piper.
  5. Mai lasa 2-3 minute la foc mic.
  6. Separat, amesteca smantana cu mustarul.
  7. Adauga 3-4 linguri din sosul de capere, omogenizeaza si toarna amestecul in restul de sos de capere.
  8. Aseaza fileurile de peste afumat pe pat de salata verde amestecata cu rondele de morcov si felii de rosie.
  9. Toarna deasupra sosul de capere.
  10. Pofta buna!
Peste cu sos de capere

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Peste cu sos de capere "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Peste cu sos de capere - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.