Medalion de rechin - Retete Culinare

Medalion de rechin


Iti trebuie:
  • 4 medalioane de rechin
  • 3 rosii
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa rosie
  • 100 g masline fara samburi
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 2 lamai
  • 50 g capere
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • busuioc
Pregatesti asa:
  1. Intr-un castron, amesteca rosiile, ceapa, ardeiul gras, caperele si usturoiul taiate marunt.
  2. Adauga patrunjelul, maslinele, trei linguri cu ulei de masline, zeama de la o lamaie si un praf de sare, piper si busuioc.
  3. Separat, condimenteaza si medalioanele de rechin cu sare si piper si pune-le intr-o tava unsa cu ulei.
  4. Pe fiecare medalion, asaza amestecul de legume.
  5. Acopera cu folie de aluminiu si lasa la cuptor 30 de minute.
  6. Cu zece minute inainte de a le scoate, indeparteaza folia si presara deasupra firimituri de paine uscata.
  7. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Medalion de rechin "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Medalion de rechin - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.