Lasagna de peste - Retete Culinare

Lasagna de peste


Iti trebuie:
  • 1 pachet cu foi de lasagna
  • 500 g somon afumat
  • 1 ardei gras
  • 200 g mozzarella
  • 1 lingura cu unt
  • patrunjel
  • sare
Pentru sos iti trebuie:
  • 50 g unt
  • 300 ml lapte
  • 1 lingura cu faina
  • nucsoara
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Amesteca energic faina cu untul topit, la foc mic, pana obtii o crema.
  2. Toarna treptat laptele, ca la maioneza.
  3. Lasa pe foc 1-2 minute, pana se leaga sosul.
  4. La final, aromatizeaza cu putina nucsoara pisata si potriveste de sare si piper.
  5. Unge cu unt un vas termorezistent.
  6. Asaza un strat de foi de lasagna fierte separat, in apa cu sare.
  7. Unge cu putin sos, apoi asaza bucatile de peste.
  8. Rade deasupra mozzarella si pune cubulete de ardei gras.
  9. Acopera cu restul de foi de lasagna si sosul ramas.
  10. Lasa la cuptor, la foc moderat, aproximativ 30 de minute.
  11. Pofta buna!
Lasagna de peste

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Lasagna de peste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Lasagna de peste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.