Muschi cu sos de fructe de padure - Retete Culinare

Muschi cu sos de fructe de padure


Iti trebuie:
  • 800 g muschi vita
  • 300 g fructe de padure
  • 200 ml vin
  • 1 lingurita cu miere
  • 250 ml supa de pui
  • 60 g unt
  • 30 ml ulei de masline
  • 1 lingura cu faina
  • 4 cartofi medii
  • 1 ceapa
  • 50 ml de lapte caldut
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Pune cartofii la fiert in apa cu putina sare.
  2. Pastreaza un cartof, taie-l in rondele subtiri si prajeste-l in ulei.
  3. Taie carnea in felii groase (2 cm), incinge untul (50 g) si uleiul si rumeneste-le la foc mediu.
  4. Scoate-le pe un platou si pastreaza-le la cald.
  5. In grasimea din tigaie, rumeneste faina, apoi stinge-o cu vinul.
  6. Adauga mierea si supa de vita si fierbe la foc mic.
  7. Pune fructele de padure si amesteca usor.
  8. Sareaza daca e cazul.
  9. Caleste ceapa si usturoiul intr-o tigaie.
  10. Paseaza cartofii fierti (dar nu de tot, ci sa ramana bucatele de cartofi), apoi amesteca-i cu ceapa si usturoiul sotate.
  11. La final, adauga untul, laptele caldut si patrunjelul tocat fin.
  12. Serveste cu piure de cartofi, peste care pune un strat de rondele de cartof prajite si cu sos de fructe de padure din abundenta.
  13. Pofta buna!
Muschi cu sos de fructe de padure

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Muschi cu sos de fructe de padure "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Muschi cu sos de fructe de padure - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.