Terina de fructe de padure - Retete Culinare

Terina de fructe de padure


Pentru umplutura iti trebuie:
  • 200 g zmeura
  • 200 g mure
  • 100 g coacaze
  • 1 pumn de stafide
  • 1 pumn de afine
Pentru gelatina de vin rosu iti trebuie:
  • 300 ml vin rosu
  • 2 batoane de scortisoara
  • coaja de la o portocala
  • 2 linguri cu zahar
  • 1 plic cu gelatina.
Pregatesti asa:
  1. Pune vinul la fiert cu scortisoara, coaja de portocala si zaharul, la spuma cand se formeaza.
  2. Cand a fiert, stinge focul si lasa sa se racoreasca.
  3. Scoate scortisoara si cojile de portocala din vinul fiert.
  4. Adauga gelatina inmuiata in apa rece, dar numai dupa ce vinul ajunge la temperatura camerei.
  5. Amesteca bine.
  6. Asaza fructele in forma, toarna peste ele vinul fiert cu gelatina si da la frigider cam o jumatate de ora ca sa se inchege.
  7. Pofta buna!
Terina de fructe de padure

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Terina de fructe de padure "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Terina de fructe de padure - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.