Rosii umplute cu creveti - Retete Culinare

Rosii umplute cu creveti


Iti trebuie:
  • 500 g creveti mari decorticati
  • 2 linguri cu unt
  • 4 rosii
Pentru sos iti trebuie:
  • 3 linguri cu ulei de masline
  • 1 lingura cu mustar dijon
  • 1 lingura cu smantana
  • 1 lingurita cu miere
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Trage crevetii decorticati in unt incins si asaza-i pe gratar pentru 15 minute.
  2. Intre timp, pregateste sosul: amesteca mustarul cu cele trei linguri cu ulei de masline (pe ultima, toarn-o putin cate putin, ca la maioneza).
  3. Cand cele doua ingrediente s-au legat, pune ketchupul si smantana.
  4. Condimenteaza cu sare si piper si adauga mierea.
  5. La final, pune patrunjelul tocat fin.
  6. Taie rosiile pe jumatate.
  7. Scoate pulpa si umple o jumatate cu sos.
  8. Pune crevetii si acopera-i cu cealalta jumatate.
  9. Procedeaza la fel si cu restul de rosii.
  10. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rosii umplute cu creveti "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rosii umplute cu creveti - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.