Painici delicioase - Retete Culinare

Painici delicioase


Iti trebuie:
  • 20 g zahar
  • 2 lingurite sare
  • cate 100 g seminte decojite de dovleac si floarea-soarelui
  • 60 g seminte de susan
  • 2 oua
  • 750 g faina alba
  • 250 g faina de secara
  • 40 g drojdie
  • 600-700 ml lapte
  • 2 linguri ulei pentru tava
Pregatesti asa:
  1. Freci drojdia impreuna cu zaharul, pana se lichefiaza.
  2. Cerni faina intr-un castron, iar in mijloc faci o adancitura in care pui pasta de drojdie, laptele caldut si sarea.
  3. Framanti bine aluatul, adaugand uleiul.
  4. Cand aluatul nu se mai lipeste de mana, presari semintele, omogenizezi si lasi aluatul sa creasca timp de 30 de minute, la loc caldut.
  5. Din aluatul crescut, formezi painisoare pe care le pui in tava unsa cu ulei si le lasi sa creasca la cald, timp de 30 de minute.
  6. Le ungi cu oul batut cu 2-3 linguri de lapte, presari deasupre seminte si le coci la cuptorul preincalzit, la foc mediu, circa 40 de minute.
  7. Pofta buna!
Painici delicioase

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Painici delicioase "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Painici delicioase - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.