Crema de tatarca si masline - Retete Culinare

Crema de tatarca si masline


Iti trebuie:
  • 150 g tatarca
  • 150 g masline negre
  • 2 cepe
  • 1 catel de usturoi
  • 2 ardei grasi
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine tatarca, o pui intr-un vas inalt si o oparesti cu o cantitate de apa de 4 ori mai mare decat volumul ei.
  2. Acoperi vasul si lasi boabele sa se umfle si sa se inmoaie, pentru aproximativ 1 ora.
  3. Daca vrei ca boabele de tatarca sa se inmoaie mai repede, le poti fierbe timp de 30 de minute, la foc mic.
  4. Intre timp, cureti ceapa si ardeii si le toci foarte marunt.
  5. Tai maslinele in felioare, indepartandu-le samburii.
  6. Cand boabele de tatarca s-au inmuiat, le scurgi bine.
  7. Amesteci in blender tatarca, ceapa, maslinele, ardeii, usturoiul curatat, sare si piper dupa gust.
  8. Vei obtine o crema hranitoare, peste care presari patrunjel verde tocat marunt.
  9. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Crema de tatarca si masline "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Crema de tatarca si masline - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.