Pasta de orez - Retete Culinare

Pasta de orez


Iti trebuie:
  • 250 g orez cu bobul lung
  • 2-3 morcovi
  • 5 cepe
  • 6 linguri ulei
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Alegi un soi de orez cu bobul mai galbui, pe care il speli si il lasi sa se inmoaie in apa rece, pana cand pregatesti legumele.
  2. Cureti legumele, le speli si tai cubulete morcovii si 3 cepe.
  3. Inabusi legumele timp de 5 minute, in 2 linguri de ulei incins si putina apa, amestecand din cand in cand.
  4. Adaugi orezul, iar dupa 5 minute, torni 2 cani de apa fierbinte si continui fierberea la foc mic, pentru 10-15 minute.
  5. Amesteci periodic, ca sa nu se lipeasca de baza vasului.
  6. Cand orezul a scazut, sarezi si condimentezi dupa gust, iei vasul de pe foc si acoperi cu un capac, pana se mai raceste.
  7. Tai solzisori ceapa ramasa si o calesti in 2 linguri de ulei, apoi adaugi pasta de tomate, sare si piper dupa gust.
  8. Mixezi in blender orezul cu legumele, uleiul ramas si zeama de lamaie.
  9. Pui pasta intr-un castron si o acoperi cu ceapa calita.
  10. Pofta buna!
Pasta de orez

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pasta de orez "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pasta de orez - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.