Aperitiv de rosii umplute - Retete Culinare

Aperitiv de rosii umplute


Iti trebuie:
  • 8 rosii
  • 200 g branza dulce
  • 100 g telemea de vaca
  • 200 g urda
  • 50 unt
  • 1 lingura seminte de chimen
  • sare
  • 1 ceapa
Pregatesti asa:
  1. Speli rosiile, le tai cate un capacel si scoti fiecarei rosii miezul, folosind o lingurita.
  2. Le sarezi si le lasi sa se scurga, cu taietura in jos.
  3. Cureti ceapa si o speli.
  4. Mixezi branza dulce impreuna cu telemeaua rasa fin, urda si untul moale, la temperatura camerei.
  5. Adaugi semintele de chimen, ceapa taiata marunt si sare dupa gust.
  6. Cu aceasta pasta, umpli rosiile si le consumi dupa ce le-ai pastrat la rece pentru 15-20 de minute.
  7. Pofta buna!
Aperitiv de rosii umplute

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Aperitiv de rosii umplute "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Aperitiv de rosii umplute - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.