Ciorba cu orez - Retete Culinare

Ciorba cu orez


Iti trebuie:
  • 1 kg carne ( cate 250 g carne de curcan, vita, miel si porc )
  • 2 cesti de orez
  • 3 oua
  • 3 lamai
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Speli carnea si o tai in cuburi mari.
  2. Intr-o oala cu 3 litri de apa, fierbi timp de 1 ora carnea de miel si vita, indepartand spuma care se formeaza, apoi adaugi carnea de porc si pe cea de pui, care fierb mai repede si continui fierberea la foc mic, pentru cel putin 1 ora.
  3. Strecori supa de carne si pui din nou vasul pe foc.
  4. Adaugi sare dupa gust si orezul pe care, l-ai spalat in mai multe ape.
  5. Bati ouale impreuna cu zeama de lamaie.
  6. Torni treptat un polonic de supa si bati in continuare.
  7. Cand orezul a fiert, iei vasul de pe foc si torni in fir subtire amestecul cu oua, amestecand continuu.
  8. Crema se serveste cu piper proaspat macinat.
  9. Pofta buna!


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu orez "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu orez - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.