Mingiute de pesmet si telemea - Retete Culinare

Mingiute de pesmet si telemea


Iti trebuie:
  • 250 g mei
  • 1 ceapa
  • 1 l supa de legume
  • 3 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • 125 g telemea de oaie
  • 125 g pesmet
  • piper
  • 1 catel de usturoi
  • oregano
  • sare
  • boia
  • 150 ml ulei
Pregatesti asa:
  1. Tai branza in cubulete.
  2. Prajesti meiul 2 minute intr-o tigaie fara ulei, scuturand des cratita, apoi il lasi sa se raceasca.
  3. Cureti ceapa, o toci si o calesti in 10 ml ulei incins.
  4. Cand devine transparenta, adaugi usturoiul zdrobit, meiul, oregano si piper dupa gust si stingi cu supa fierbinte.
  5. Lasi sa fiarba 1/2  ora, la foc mic, pana cand meiul se inmoaie si absoarbe tot lichidul.
  6. Cand s-a racit, il amesteci cu 1 lingura pesmet, 2 oua, patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust.
  7. Modelezi pasta sub forma de sfere, in jurul fiecarei bucati de branza.
  8. Obtii astfel mingiute pe care le treci prin ou batut si pesmet si le pastrezi 2 ore la frigider.
  9. Prajesti uniform mingiutele in ulei incins, pana se rumenesc.
  10. Le scoti pe hartie absorbanta si le rostogolesti prin boia.
  11. Pofta buna!
Mingiute de pesmet si telemea

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mingiute de pesmet si telemea "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mingiute de pesmet si telemea - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.