Budinca de legume - Retete Culinare

Budinca de legume


Iti trebuie:
  • 750 g dovlecei
  • 200 g porumb boabe
  • 200 g cascaval
  • 3 cepe
  • 2 ardei grasi verzi
  • 3 catei de usturoi
  • 4 linguri margarina pentru copt
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingurita sare
  • piper
  • 3 oua
  • 30 g unt
  • 2 lingurite zahar
  • 2 linguri faina
  • cate 1 lingura unt si pesmet pentru forma
Pregatesti asa:
  1. Cureti legumele.
  2. Tai dovleceii rondele subtiri, iar ceapa, usturoiul si ardeii marunt.
  3. Calesti ceapa si usturoiul in uleiul si margarina incinse.
  4. Cand ceapa a devenit transparenta, adaugi ardeii si dovleceii, torni putina apa si le lasi sa se inabuse la foc mic, pentru 10-15 minute.
  5. Iei vasul de pe foc si pui boabele de porumb scurse, apoi presari sare si piper dupa gust.
  6. Cand legumele s-au racit, pui galbenusurile, cascavalul ras, faina, untul topit si zaharul.
  7. Bati albusurile spuma si le incorporezi in compozitie.
  8. Ungi si tapetezi cu pesmet o forma termorezistenta.
  9. Torni compozitia si o coci la foc mediu, in cuptorul preincalzit, timp de 40-45 de minute.
  10. Pofta buna!
Budinca de legume

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Budinca de legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Budinca de legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.