Rasol de vita pe pat de legume - Retete Culinare

Rasol de vita pe pat de legume


Iti trebuie:
  • 800 g piept de vita
  • 600 g coaste
  • 500 g oase
  • 4 morcovi
  • 4 cartofi
  • 1 telina mica
  • 4 cepe
  • 1 conopida mica
  • 2 conserve de porumb
  • 1 felie dovleac
  • sare
  • 100 g seminte decojite de dovleac
Pregatesti asa:
  1. Fiebi acoperit carnea si oasele in 4 litri de apa usor sarata, la foc mic, timp de 2 ore.
  2. Cureti si speli legumele.
  3. Desfaci conopida in buchetele.
  4. Cand carnea este aproape fiarta, adaugi cepele intregi, morcovii, cartofii si telina taiate in bucati mari.
  5. Continui fierberea 3/4 de ora.
  6. In alte doua vase fierbi dovleacul, conopida si porumbul.
  7. Scurgi carnea si legumele.
  8. Tai carnea in felii groase.
  9. In jurul carnii aranjezi legumele si presari seminte de dovleac in prealabil prajite si oparite cu putina zeama de carne.
  10. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rasol de vita pe pat de legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rasol de vita pe pat de legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.