Ardei umpluti cu arpacas - Retete Culinare

Ardei umpluti cu arpacas


Iti trebuie:
  • 12 ardei mijlocii
  • 2 cepe
  • 1 ceasca arpacas
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura verdeata
  • sare
  • piper
Pentru sos iti trebuie:
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingurita zahar
Pregatesti asa:
  1. Alegi arpacasul, il speli in mai multe ape si il pui la inmuiat de seara.
  2. A doua zi, il fierbi pana ce infloreste.
  3. Speli ardeii, le tai cate un capac in jurul coditei, ii speli in interior si ii lasi sa se scurga cu gura in jos.
  4. Cureti ceapa, o toci si o calesti in ulei incins.
  5. In arpacasul scurs, incorporezi verdeata tocata, 2/3 din ceapa, sare si piper dupa gust.
  6. Cu acest amestec umpli ardeii si ii asezi intr-o cratita.
  7. Pui pe foc tigaia cu ceapa, presari faina, zaharul si stingi cu sucul de rosii.
  8. Torni sosul peste ardei si ii introduci in cuptor, la foc mediu, pentru 25 de minute.
  9. Pofta buna!
Ardei umpluti cu arpacas

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ardei umpluti cu arpacas "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ardei umpluti cu arpacas - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.