Piept de pui cu varza - Retete Culinare

Piept de pui cu varza


Iti trebuie:
  • 2 piepti de pui
  • 1 varza dulce mica
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 200 g iaurt
  • 1 lingurita seminte de marar
  • 1 legatura marar verde
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 5 linguri ulei
  • 50 ml vin alb
  • boia de ardei iute si dulce
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli pieptul de pui si ungi fiecare bucata cu 1 lingura de ulei.
  2. Ca sa se patrunda mai repede, poti sa crestezi carnea din loc in loc.
  3. Presari boia, piper si sare si introduci pieptul de pui in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 40-45 de minute.
  4. Cureti varza de cotoare si nervurile mai groase.
  5. Decojesti morcovul si ceapa.
  6. Tai fideluta sau o razi.
  7. Toci marunt ceapa, iar morcovul il razi fin.
  8. Calesti varza in uleiul ramas, impreuna cu morcovul si ceapa, apoi stingi cu apa si pui semintele de marar, care ii vor da o aroma speciala.
  9. Continui fierberea la foc mediu, pana cand se inmoaie, apoi adaugi boiaua, vinul, pasta de tomate, sare si piper dupa gust.
  10. La sfarsit pui mararul fin tocat si iaurtul si amesteci.
  11. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui cu varza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui cu varza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.