- Pagina Principala
- Retete cu legume
- Retete de Tocanite
- Tocanita de pui
Tocanita de pui
- Prezentata de: Chirila Ioneta
- » Cartea De Bucate : Retete de Tocanite
- » Fara nota
- » Data: 19/02/2011
Iti trebuie:
- 4 pulpe de pui
- 2 cani hrisca
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 3 linguri ulei
- 2 linguri bulion de tomate
- 2-3 foi de dafin
- sare
- piper
- 1 legatura verdeata
- Prajesti boabele de hrisca intr-o tigaie fara ulei, la foc mic, timp de 10 minute.
- Speli pulpele si le inabusi cu uleiul si putina apa, pana se patrund.
- Cureti si speli ceapa si morcovul.
- Le tai marunt si le calesti putin impreuna cu pulpele, apoi stingi cu apa fierbinte in care ai dizolvat bulionul.
- Dupa 10-15 minute, adaugi hrisca, foile de dafin, putina sare, piper dupa gust si continui fierberea la foc mic, pana cand mancarea scade.
- Cand oferi mancarea spre consum, in fiecare farfurie presari verdeata proaspata fin tocata, care va face preparatul mai apetisant.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".