Tocanita de pui - Retete Culinare

Tocanita de pui


Iti trebuie:
  • 4 pulpe de pui
  • 2 cani hrisca
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri bulion de tomate
  • 2-3 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • 1 legatura verdeata
Pregatesti asa:
  1. Prajesti boabele de hrisca intr-o tigaie fara ulei, la foc mic, timp de 10 minute.
  2. Speli pulpele si le inabusi cu uleiul si putina apa, pana se patrund.
  3. Cureti si speli ceapa si morcovul.
  4. Le tai marunt si le calesti putin impreuna cu pulpele, apoi stingi cu apa fierbinte in care ai dizolvat bulionul.
  5. Dupa 10-15 minute, adaugi hrisca, foile de dafin, putina sare, piper dupa gust si continui fierberea la foc mic, pana cand mancarea scade.
  6. Cand oferi mancarea spre consum, in fiecare farfurie presari verdeata proaspata fin tocata, care va face preparatul mai apetisant.
  7. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.