Pulpe de pui la cuptor - Retete Culinare

Pulpe de pui la cuptor


Iti trebuie:
  • 4 pulpe de pui
  • 50 g unt
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 2 linguri mustar cu hrean
  • 1 lingurita boia
  • 3 linguri seminte de mac
  • 200 g paste fainoase
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Intr-un castronel, amesteci untul topit, mustarul, boiaua si zeama de lamaie.
  2. Adaugi sare si piper dupa gust.
  3. Cureti pulpele de pui, le speli si le asezi intr-o tava cu putina apa.
  4. Le ungi uniform cu pasta pregatita anterior si introduci tava in cuptorul preincalzit, la foc mediu 40 de minute.
  5. La fiecare 10 minute, scoti tava, ungi pulpele cu sosul format si torni putina apa.
  6. Cand pulpele sunt patrunse, scoti tava, le stropesti cu sos si le presari cu mac, apoi le introduci din nou in cuptor, pana se rumenesc.
  7. Intre timp, fierbi pastele in apa cu ulei si o lingurita de sare, respectand timpul indicat pe ambalaj.
  8. Servesti carnea si pastele stropite din belsug cu sosul din tava.
  9. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpe de pui la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pulpe de pui la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.