Mancarica de spanac - Retete Culinare

Mancarica de spanac


Iti trebuie:
  • 500 g spanac proaspat sau congelat
  • 200 g de porumb dulce
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei usturoi
  • 3-4 linguri ulei
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti, speli si toci marunt ceapa.
  2. Daca folosesti spanac proaspat, il cureti, il speli si il oparesti in apa cu putina sare, apoi il scurgi.
  3. Daca spanacul este congelat, il decongelezi si il lasi sa se scurga.
  4. Incingi uleiul si calesti ceapa pana devine aurie.
  5. Adaugi spanacul si le inabusi impreuna, la foc mic, circa 10 minute.
  6. Diluezi pasta de tomate intr-o cescuta cu apa, o pui peste spanac, amesteci si lasi sa fiarba acoperit, 15-20 de minute.
  7. Adaugi boabele de porumb scurse, usturoiul tocat marunt, sare si piper dupa gust si amesteci usor.
  8. Lasi sa mai dea in cateva clocote, iar la final presari verdeata tocata marunt.
  9. Pofta buna!
Mancarica de spanac

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica de spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica de spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.