Prajitura cu foi de napolitane - Retete Culinare

Prajitura cu foi de napolitane

Iti trebuie:
  • 7 albusuri
  • 200 g zahar
  • 100 g faina
  • 180 g nuca taiata marunt
  • 150 g rahat bucatele
  • 2 foi de napolitane
Pentru crema iti trebuie:
  • 7 galbenusuri
  • 200 g zahar
  • 1 pachet margarina
  • 2 plicuri zahar vanilat
Pregatesti asa:
  1. Bati albusurile pana obtii o spuma tare si adaugi pe rand zaharul, faina, nucile si rahatul.
  2. Torni compozitia intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si o coci la foc potrivit.
Pentru crema pregatesti asa:
  1. Freci pe aburi galbenusurile cu zaharul pana incep sa se ingroase.
  2. Lasi crema sa se raceasca, apoi adaugi margarina si zaharul vanilat.
  3. Pentru glazura amesteci 150 g zahar cu 3 linguri cacao, 1 lingura ulei si 3 linguri de apa fiarta pana se omogenizeaza.
Cum ansamblezi prajitura:
         Asezi prima foaie de napolitana, o ungi cu 1/2 din crema, peste ea pui blatul, intinzi restul cremei, asezi  a doua foaie de napolitana si torni glazura.

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Prajitura cu foi de napolitane "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


3 Raspunsuri la "Prajitura cu foi de napolitane" Prajitura cu foi de napolitane - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
edy Nota: Retete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota Maxima Fara nota
cu excelenta

 
irina Nota: Retete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota Maxima Fara nota
este nemaipomenita

 
maria Nota: Retete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota Maxima Fara nota
Este foarte,foarte buna!




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.