Fursecuri cu mere si miere - Retete Culinare

Fursecuri cu mere si miere


Iti trebuie:
  • 1 cana tarate de grau
  • 1 cana lapte dulce
  • 1 cana mere rase
  • 1/2  cana untdelemn
  • 1 ou
  • 2 cani faina alba
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1/2 cana zahar brun
  • 2 linguri zahar pudra pentru decor.
Pregatesti asa:
  1. Pentru a doza ingredientele folosesti o cana cu volumul de 250 ml.
  2. Inmoi taratele in laptele caldut.
  3. Bati oul impreuna cu zaharul, laptele si sarea, pana cand cristalele de zahar se topesc.
  4. Adaugi pe rand praful de copt, faina cernuta, scortisoara, uleiul si merele rase, amestecand pana la omogenizare, dupa fiecare ingredient.
  5. Ungi cu ulei o tava si o tapetezi cu hartie de copt sau folosesti hartii de copt pentru briose.
  6. Pui cate o lingura de compozitie, la distanta intre gramajoare.
  7. Coci prajiturelele timp de 35 de minute.
  8. Le pudrezi cu zahar.
  9. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fursecuri cu mere si miere "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Fursecuri cu mere si miere - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.