Desert cu arpacas - Retete Culinare

Desert cu arpacas


Iti trebuie:
  • 2 cani arpacas
  • 8 cani de apa
  • 500 g prune uscate si afumate
  • 2-3 linguri zahar
Pregatesti asa:
  1. Pui apa la fiert, iar cand clocoteste adaugi arpacasul si continui fierberea timp de 40-45 de minute, la foc mic, amestecand din cand in cand.
  2. Speli prunele afumate si le lasi sa se scurga in strecuratoare.
  3. Cand boabele de arpacas incep sa se inmoaie, adaugi zaharul si prunele scurse si continui sa le fierbi impreuna, pana cand prunele si arpacasul devin moi, iar zaharul se dizolva.
  4. Preparatul trebuie sa ramana putin mai zemos.
  5. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Desert cu arpacas "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Desert cu arpacas - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.