Desert cu nuca si fulgi - Retete Culinare

Desert cu nuca si fulgi


Iti trebuie:
  • 1 pahar zahar
  • 1/2 pahar apa
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri cacao
  • 100 g margarina
  • 250 g fulgi de orez, ovaz, grau sau porumb
  • 100 g miez de nuca
Pregatesti asa:
  1. Intr-o craticioara, amesteci pudra de cacao cu zaharul si apa.
  2. Pui craticioara pe foc mic si amesteci pana cand zaharul se dizolva.
  3. In siropul obtinut, incorporezi margarina si mierea.
  4. Dupa ce margarina s-a dizolvat, adaugi fulgii de cereale, amestecand energic pentru ca fulgii sa nu se inmoaie prea tare.
  5. Stingi focul si intinzi compozitia rezultata in strat uniform, intr-o tava tapetata cu folie de plastic.
  6. Maruntesti miezul de nuca si il presari pe toata suprafata desertului.
  7. Introduci tava in frigider pentru cel putin 30 de minute, pana cand se intareste.
  8. O tai in bucati cu ajutorul unui cutit bine ascutit si usor incalzit.
  9. Pofta buna!
Desert cu nuca si fulgi

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Desert cu nuca si fulgi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Desert cu nuca si fulgi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.