Ciorbita de vita - Retete Culinare

Ciorbita de vita


Iti trebuie:
  • 500 g pulpa de vita
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 100 g telina
  • 2 cepe
  • 100 g mazare
  • 200 ml pulpa de rosii
  • 1 lingurita leustean
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Portionezi carnea, o acoperi cu apa rece, adaugi putina sare si o lasi sa fiarba, indepartand cu grija spuma formata.
  2. Cand carnea este aproape fiarta,adaugi zarzavaturile curatate si taiate cubulete (fara mazare).
  3. Morcovul il poti taia bastonase.
  4. Lasi sa fiarba 15-20 de minute, dupa care adaugi pulpa de rosii, mazarea, potrivesti gustul de sare, piper si lasi sa mai fiarba 15 minute.
  5. Acresti ciorba cu zeama de lamaie, dupa preferinta, iei oala deoparte de pe foc, adaugi leusteanul si lasi ciorba 5 minute acoperita ca sa se aromatizeze, apoi o servesti.
  6. Pofta buna!

Ciorbita de vita

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorbita de vita "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorbita de vita - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.