Ciorbita de fitofag - Retete Culinare

Ciorbita de fitofag


Iti trebuie:
  • 1 fitofag de 1,5 kg
  • 2 linguri ulei
  • 3 morcovi
  • 1 fir de praz
  • 2 cepe rosii
  • 1 ardei capia
  • 2 cartofi
  • 250 ml pulpa de rosie
  • 2 tije de telina
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 500 ml bors.
Pregatesti asa:
  1. Tai ceapa marunt, prazul rondele, morcovii, ardeiul si cartoful cubulete.
  2. Le calesti cu doua linguri de ulei, trei linguri de apa si un praf de sare, amestecand pana se inmoaie.
  3. Adaugi tijele de telina taiata rondele si pulpa de rosii, acoperi cu 2-3 litri de apa si lasi sa fiarba 20 de minute, la foc mic.
  4. Acoperi oala cu un capac.
  5. Intre timp, cureti pestele , il speli si il tai felii mai groase, in functie de numarul de portii pe care doresti sa le obtii.
  6. Cand legumele sunt fierte, adaugi bucatile de peste, inclusiv capatana, verdeata tocata, adaugi sare si piper dupa gust, si lasi sa fiarba 15 minute.
  7. Acresti cu borsul fiert si spumuit separat.
  8. Servesti ciorba calda, cu marar presarat deasupra.
  9. Pofta buna!
Ciorbita de fitofag

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorbita de fitofag "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorbita de fitofag - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.