Chiftelute in sos de smantana - Retete Culinare

Chiftelute in sos de smantana


Iti trebuie:
  • 800 g carne de pui
  • 2 cepe
  • 4 felii de paine
  • 2 oua
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit.
Pentru sosul de smantana iti trebuie:
  • 350 ml smantana
  • 150 ml lapte
  • 75 g unt
  • 100 g faina
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Toci carnea impreuna cu ceapa, adaugi feliile de paine inmuiate in apa si stoarsfe bine, ouale, sare si piper, dupa gust.
  2. Amesteci toate ingredientele, modelezi chiftelute rotunde, le treci prin faina si le prajesti in ulei bine incins.
  3. Le scoti pe prosoape absorbante, pentru a indeparta surplusul de grasime, si le pastrezi calde.
  4. Separat, topesti untul, adaugi faina ramasa, o rumenesti usor si o stingi cu lapte amestecat cu smantana.
  5. Adaugi sare, dupa gust, si lasi sa fiarba pana incepe sa se ingroase.
  6. Torni sosul peste chiftele si le servesti calde, garnisite cu patrunjel verde tocat si cu garnitura de cartofi natur.
  7. Pofta buna!
Chiftelute in sos de smantana

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftelute in sos de smantana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftelute in sos de smantana - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.