Aperitiv cu crap - Retete Culinare

Aperitiv cu crap


Iti trebuie:
  • 800 g crap
  • 100 g ciuperci
  • 100 ml smantana
  • 1 varf cutit de piper
  • 1 ceapa potrivita
  • sare
  • 1 lamaie
  • 2 linguri ulei
Pentru aluat iti trebuie:
  • 200 g faina
  • 100 g unt
  • 1 ou
  • 50 ml apa
  • 1 varf cutit de sare
  • ou pentru uns.
Pregatesti asa:
  1. Crapul il cureti, il speli si il dezosezi.
  2. Tai pestele in opt fileuri, le presari cu sare si zeama de lamaie.
  3. Lasi sa se odihneasca la rece timp de 15 minute.
  4. Framanti un aluat din faina, untul moale, un ou, apa , sare si lasi sa frigider 20 de minute.
  5. Incingi doua linguri de ulei intr-o tigaie, pui ceapa tocata julien, adaugi ciupercile taiate felii si lasi sa se caleasca 5 minute.
  6. Torni smantana, condimentezi cu sare si piper, mai fierbi 5 minute pana se ingroasa, dupa care dai la racit.
  7. Imparti amestecul de ciuperci pe lungimea fileurilor de crap.
  8. Iei aluatul din frigider si-l intinzi.
  9. Tai benzi cu latimea de 4 cm si infasori fiecare banda in jurul fileurilor de crap.
  10. Le asezi in tava unsa, le ungi cu ou batut si le coci in cuptorul preincalzit 20 de minute.
  11. Pofta buna!
Aperitiv cu crap

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Aperitiv cu crap "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Aperitiv cu crap - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.