Rulada cu foietaj si sunca - Retete Culinare

Rulada cu foietaj si sunca


Iti trebuie:
  • 150 g sunca afumata
  • 100 g branza de vaci
  • 100 g cascaval
  • 1 galbenus
  • 1 lingura ketchup
  • 400 g foietaj
  • 2 linguri patrunjel verde tocata
  • 1 lingurita piper macinat.
Pregatesti asa:
  1. Tai sunca fasii foarte subtiri, iar cascavalul il razi.
  2. Galbenusul il bati cu ketchupul.
  3. Presari putina faina pe masa de lucru, intinzi aluatul de foietaj intr-un dreptungi.
  4. Ungi foaia cu pasta de galbenus si de ketchup, presari branza, sunca, cascavalul, patrunjelul si piperul.
  5. Rulezi strans marginile mari, pana la mijlocul aluatului.
  6. Infasori in folie si dai la rece pentru 30 de minute.
  7. Desfaci din folie si tai felii subtiri.
  8. Le asezi in tava tapetata cu hartie de copt si dai la cuptor pentru 25 de minute.
  9. Pofta buna!
Rulada cu foietaj si sunca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada cu foietaj si sunca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Rulada cu foietaj si sunca" Rulada cu foietaj si sunca - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
simona Nota: Retete de Placinte - Nota MaximaRetete de Placinte - Nota MaximaRetete de Placinte - Nota MaximaRetete de Placinte - Nota MaximaRetete de Placinte Fara nota
trebuie neaparat incercata, dar intr-un wek-end cind e timp de asa ceva.




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.