Ciorba de ciolan afumat - Retete Culinare

Ciorba de ciolan afumat


Iti trebuie:
  • 1 ciolan afumat
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 4 cartofi
  • 2 cepe
  • 150 ml smantana
  • 1 galbenus
  • tarhon.
Pregatesti asa:
  1. Pui la fiert ciolanul afumat.
  2. II incerci cu furculita daca este fiert (trebuie sa intre usor in el), il scoti pe o farfurie, iar zeama in care a fiert o strecori si o pui din nou la fiert.
  3. Adaugi in supa morcovii si cartofii taiati cubulete, radacina de patrunjel si ceapa intregi (le scoti dupa ce au fiert).
  4. Pui carnea de pe ciolan taiata bucatele si lasi pana cand legumele sunt fierte.
  5. Potrivesti gustul de sare si dai oala deoparte.
  6. Lasi sa se raceasca putin, dupa care adaugi galbenusul amestecat cu smantana.
  7. La final, presari tarhonul tocat marunt.
  8. Pofta buna!
Ciorba de ciolan afumat

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de ciolan afumat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de ciolan afumat  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.