Rulouri cu carne de porc - Retete Culinare

Rulouri cu carne de porc


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de porc
  • 2 cepe mici
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura faina
  • piper
  • sare
  • 200 g smantana
  • patrunjel verde
  • 2 foi de dafin.
Pregatesti asa:
  1. Speli carnea si o usuci cu un prosop curat de bucatarie.
  2. Aproximativ 700 g o tai felii ca pentru snitele, o bati si condimentezi cu sare si piper, dupa gust.
  3. Restul de carne o toci impreuna cu usturoiul.
  4. Pe fiecare felie de carne, pui cate un pic de carne tocata, rulezi si prinzi cu scobitori.
  5. Incingi uleiul intr-o cratita, pui ceapa taiata marunt, morcovul ras, rulourile formate, acoperi cu apa si fierbi, la foc potrivit, pana carnea este patrunsa.
  6. Scoti rulourile pe o farfurie si le dai jos scobitorile.
  7. Faci un sos din faina amestecata cu smantana, il pui in cratita, amestecand bine.
  8. Asezi rulourile inapoi in cratita, adaugi foile de dafin, sare si piper, dupa gust, si mai lasi sa fiarba pana sosul se ingroasa.
  9. Opresti focul si adaugi patrunjel taiat marunt.
  10. Pofta buna!
Rulouri cu carne de porc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulouri cu carne de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulouri cu carne de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.