Ciorbita de pui cu legume - Retete Culinare

Ciorbita de pui cu legume


Iti trebuie:
  • 500 g piept de pui
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 telina
  • 2 linguri ulei
  • 2 ardei grasi
  • 3 cartofi potriviti
  • 2 cepe
  • sare
  • 175 g rosii in bulion
  • bors dupa gust
Pregatesti asa:
  1. Speli pieptul de pui, il tai bucati si il pui la fiert in 2-3 litri de apa cu putina sare.
  2. Aduni spuma formata si lasi sa fiarba circa 20 de minute, la foc mic.
  3. Cureti zarzavaturile si le tai cubulete.
  4. Le calesti in ulei cateva minute impreuna cu ceapa tocata marunt si le adaugi in supa de carne.
  5. Cand carnea si zarzavaturile sunt fierte, adaugi rosiile in bulion.
  6. Daca sunt intregi, le toci marunt.
  7. Fierbi circa 10 minute, adaugi bors dupa gust si mai pui sare, daca mai trebuie.
  8. Lasi sa dea in cateva clocote.
  9. Pofta buna!
Ciorbita de pui cu legume

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorbita de pui cu legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorbita de pui cu legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.