Muschi de vita in sos de vin - Retete Culinare

Muschi de vita in sos de vin


Iti trebuie:
  • 1 kg muschi de vita
  • 6 catei de usturoi
  • 2 pahare vin rosu
  • 250 ml supa de vita
  • 3 linguri zahar
  • 2 cepe
  • ulei
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 3 frunze de dafin
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Cu o zi inainte, prepari o marinata de vin rosu, cateii de usturoi zdrobiti, cimbru si frunzele de dafin.
  2. Pui muschiul de vita in aceasta marinata si il lasi pana a doua zi.
  3. A doua zi, pui carnea intr-o tava, torni 3 linguri de ulei deasupra si marinata in care a stat muschiul, acoperi cu o folie de aluminiu si dai totul la  cuptor pentru doua ore.
  4. Din cand in cand, scoti friptura, o stropesti cu supa de vita, o mai intorci si o dai din nou la cuptor.
  5. In ultimele 30 de minute, indepartezi folia de aluminiu.
  6. Intr-o tigaie, topesti zaharul, adaugi ceapa taiata solzisori si o caramelizezi un minut.
  7. Strecori sosul de la friptura de vita, il adaugi peste ceapa caramelizata si lasi sa fiarba inabusit 10 minute.
  8. Asezi friptura pe un platou.
  9. La final, treci sosul obtinut printr-o strecuratoare si il torni peste friptura.
  10. Pofta buna!
Muschi de vita in sos de vin

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Muschi de vita in sos de vin "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Muschi de vita in sos de vin - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.