Placintute cu carne tocata - Retete Culinare

Placintute cu carne tocata


Iti trebuie:
  • 300 g faina
  • 125 g margarina
  • 4 oua
  • 300 g carne tocata de vita
  • 50 g alune
  • 50 ml vin alb
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • piper
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • 1 ardei iute
  • 1 lingurita otet.
Pregatesti asa:
  1. Prepari un aluat din faina, margarina, doua oua, sare, o lingurita de otet si putina apa calda.
  2. Framanti aluatul si-l lasi la frigider cat pregatesti umplutura.
  3. Tai ceapa marunt si o calesti cateva minute in ulei incins.
  4. Adaugi alunele tocate, carnea, vinul alb si lasi sa fiarba inabusit 20 de minute.
  5. Dupa ce s-a calit, pui ardeiul tocat si bulionul, potrivesti gustul cu sare si piper, dai umplutura deoparte si o amesteci cu un ou.
  6. Intinzi aluatul intr-o foaie subtire, tai discuri de 10 cm diametru, pui pe fiecare bucata de aluat doua linguri de compozitie de carne si pliezi  placintelele.
  7. Lipesti aluatul de pe maini bine, prinzand cu degetele sau apasand cu o furculita.
  8. Le ungi cu galbenus de ou, le asezi intr-o forma unsa cu ulei si le dai la cuptor pentru 35 de minute.
  9. Pofta buna!
Placintute cu carne tocata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placintute cu carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Placintute cu carne tocata" Placintute cu carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
anonim Nota: Retete de Placinte - Nota MaximaRetete de Placinte - Nota MaximaRetete de Placinte - Nota MaximaRetete de Placinte - Nota MaximaRetete de Placinte - Nota Maxima Fara nota
super buna ,o sa fac si eu sa vad cum ese




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.