Fursecuri cu migdale si gem - Retete Culinare

Fursecuri cu migdale si gem


Iti trebuie:
  • 500 g faina
  • 1 pachet de drojdie uscata
  • 2 galbenusuri
  • 100 g zahar
  • 120 g unt
  • 250 ml lapte
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 praf de sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 100 g gem de prune
  • 50 g seminte de mac
  • 100 g branza dulce
  • 1 ou
  • 1 albus
  • 2 linguri zahar
  • 50 g samburi de migdale
Pregatesti asa:
  1. Bati galbenusurile cu zaharul si adaugi laptele.
  2. Amesteci faina cu drojdia si sarea, adaugi untul incalzit, coaja de lamaie si laptele amestecat cu galbenusurile si zaharul.
  3. Framanti aluatul, pe care il lasi sa creasca 30 de minute.
  4. Branza dulce o amesteci cu oul si cu zaharul, iar gemul il amesteci cu macul dat prin masina de tocat.
  5. Intinzi o foaie pe care tai cu gura unui pahar banutii.
  6. Asezi intr-o tava unsa, apesi cu degetul mare in mijlocul fiecarui banut, ca sa obtii o adancitura.
  7. Ungi marginile cu albus batut si umpli adanciturile cu branza si cu gem.
  8. Decorezi cu samburi de migdale sau cu nuca si introduci la cuptor pentru 30 de minute, pana se rumenesc frumos.
  9. Pofta buna!
Fursecuri cu migdale si gem

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fursecuri cu migdale si gem "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Fursecuri cu migdale si gem - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.