Cornuri cu sunca si telemea - Retete Culinare

Cornuri cu sunca si telemea


Iti trebuie:
  • 400 g foietaj
  • 200 g sunca de porc
  • 150 g branza telemea
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 rosie mare
  • 2 oua.
Pregatesti asa:
  1. Lasi foietajul la dezghetat in frigider.
  2. Tai sunca si branza cubulete si le pui intr-un castron.
  3. Cureti semintele la rosie, o tai cubulete si o pui peste sunca si branza.
  4. Amesteci usor cu o lingura.
  5. Asezi aluatul dezghetat pe masa de lucru presarata cu putina faina si tai patrate.
  6. Ungi fiecare patrat cu ou batut si asezi pe diagonala fiecaruia compozitia cu sunca.
  7. Iei colturile fara umplutura si le lipesti bine.
  8. Le ungi cu ou batut si le asezi in tava tapetata cu hartie de copt.
  9. Le coci la foc potrivit, 30 de minute.
  10. Pofta buna!
Cornuri cu sunca si telemea

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cornuri cu sunca si telemea "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cornuri cu sunca si telemea - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.