Fitofag in sos de vin la cuptor - Retete Culinare

Fitofag in sos de vin la cuptor


Iti trebuie:
  • 1 fitofag de 1,5 kg
  • 400 ml vin alb
  • 6 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 1 telina
  • 1 lingura unt
  • oregano
  • sare
  • pipr
  • patrunjel.
Pregatesti asa:
  1. Cureti pestele, ii inlaturi pielea si il tai bucati mari.
  2. Il presari cu sare pe toate partile si il asezi intr-un vas termorezistent uns cu unt.
  3. Adaugi vinul si usturoiul pisat.
  4. Cureti telina, o dai pe razatoarea mica si o presari peste fitofag.
  5. Pui oregano si piper, dupa gust, si dai pestele la cuptor pentru 45 de minute.
  6. Cand e gata presari deasupra patrunjel tocat marunt.
  7. Pofta buna!
Fitofag in sos de vin la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fitofag in sos de vin la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Fitofag in sos de vin la cuptor" Fitofag in sos de vin la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
lucia Nota: Retete din Peste - Nota MaximaRetete din Peste - Nota MaximaRetete din Peste - Nota MaximaRetete din PesteRetete din Peste Fara nota
buna reteta dar ce rost au ouale din ingrediente?

 
florin Nota: Retete din Peste - Nota MaximaRetete din PesteRetete din PesteRetete din PesteRetete din Peste Fara nota
ce facem cu ouale?




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.