Chiftele de dovlecei - Retete Culinare

Chiftele de dovlecei

Iti trebuie:
  •   2 dovlecei mijlocii
  •   3 oua  
  •   1 lingurita condiment din legume
  •   2-3 fire de usturoi verde 
  •  1 legatura marar 
  •  1 legatura patrunjel 
  •  7-8 linguri faina  
  •  250 ml ulei
  •  piper macinat  
  •  sare
Pregatesti asa:Chiftele de dovlecei  tigaie
  1. Cureti, razi mare si presari cu sare dovleceii. Ii lasi la scurs intr-o strecuratoare, pentru 10 minute.
  2. Speli, cureti si tai marunt usturoiul,  patrunjelul  si mararul.
  3. Amesteci dovleceii cu ouale batute, condimentul, faina, verdeata si piper dupa gust, pana cand obtii o compozitie putin mai groasa ca aluatul pentru clatite.
  4. Incingi uleiul intr-o tigaie, lei cate o lingura din compozitie si pui la prajit chiftelele.
  5. Le intorci pe ambele parti, apoi le scoti pe o hartie absorbanta.
  6. Sunt mai bune calde, cu piure, cartofi prajiti sau orez. Reci, poti sa le servesti langa o salata de rosii sau ardei copti.
Bucatarul te invata:
     Incearca reteta si cu feta sau cascaval ras, adaugate in compozitie.

Chiftele de dovlecei

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftele de dovlecei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Retete asemanatoare



Comentarii Chiftele de dovlecei - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.