Paste cu sos de rosii si carne tocata - Retete Culinare

Paste cu sos de rosii si carne tocata


Iti trebuie:
  • 2 felii de paine
  • 3 linguri smantana
  • 300 g carne tocata
  • 1 ou
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • 1 catel usturoi
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingura bulion
  • 1 conserva de rosii (850 ml)
  • 1/2 lingurita zahar
  • 400 g paste
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapa
Pregatesti asa:
  1. Pentru chiftelute, tai painea cuburi, le acoperi cu smantana si le lasi sa se inmoaie timp de 5 minute.
  2. Inglobezi carnea, oul, coaja de lamaie, sarea si piperul.
  3. Formezi chiftelute.
  4. Pentru sos, toci ceapa si usturoiul si le calesti in ulei.
  5. Adaugi bulion si rosiile din conserva, cu tot cu suc.
  6. Zdrobesti putin rosiile si le lasi sa clocoteasca usor, 20 de minute.
  7. Sarezi si piperezi sosul.
  8. Fierbi pastele circa 8 minute in apa cu sare, fara sa devina prea moi.
  9. Prajesti chiftelutele in unt circa 5 minute.
  10. Treci pastele prin apa rece si le lasi sa se scurga.
  11. Repartizezi pastele pe farfurii, asezi deasupra sosul si chiftelutele si presari cascaval ras.
  12. Pofta buna!
Paste cu sos de rosii si carne tocata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste cu sos de rosii si carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paste cu sos de rosii si carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.