Bors cu os de porc - Retete Culinare

Bors cu os de porc


Iti trebuie:
  • 1 os de porc cu mai multa carne
  • 200 g mazare congelata
  • 1 ceapa
  • 50 g telina
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 4 linguri cus-cus
  • bors dupa gust
  • patrunjel
  • leustean
  • marar
  • vegeta
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Pui osul la fiert in 3 1/2 l de apa impreuna cu ceapa si telina curatate si vegata dupa gust.
  2. Iei spuma de cate ori se formeaza.
  3. Cand carnea e fiarta (se desprinde de pe os), scoti osul si strecori supa.
  4. Pui din nou carnea pe foc, dupa ce o faci fasii, si adaugi morcovul si pastarnacul date pe razatoare si mazarea.
  5. Cand e fiarta mazarea, adaugi si cele 4 linguri de cus-cus.
  6. Mai lasi sa fiarba circa 5 - 7 minute.
  7. Adaugi bors dupa gust si putin piper si mai lasi sa dea un clocot.
  8. La final, pui verdeata tocata fin.
  9. Pofta buna!
Bors cu os de porc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors cu os de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors cu os de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.