Tocanita de varza si carne de vitel - Retete Culinare

Tocanita de varza si carne de vitel


Iti trebuie:
  • 300 g carne de vitel
  • 1 varza mica murata
  • 1 floricica de conopida murata
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • putin suc de rosii
  • 3 catei de usturoi
  • 200 ml ulei
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 2 cani de orez
  • putin concentrat de legume
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Pregatesti asa:
  1. Pui intr-o cratita putin ulei cu 2 catei de usturoi maruntit bine.
  2. Ii calesti timp de 2 - 3 secunde, dupa care pui cele 2 cani de orez, peste care adaugi 3 cani si jumatate de apa, sare si putin concentrat de legume, dupa gust.
  3. Lasi acoperit la foc mic timp de 20-30 de minute, amestecand din cand in cand.
  4. Intr-o cratita, pui la calit in putin ulei varza murata limpezita bine, stoarsa si tocata, la foc potrivit.
  5. Intr-o tigaie, pui ulei, ceapa, 1/2 ardei gras maruntit si morcovul dat prin razatoare, cartoful curatat, spalat, ras si stors bine.
  6. Apoi adaugi si carnea taiata fideluta si catelul de usturoi maruntit.
  7. Le lasi sa se caleasca  toate vreo 5 minute, dupa care pui 2 cani de apa si lasi vreo 30 de minute pe foc potrivit.
  8. Inainte de a fi gata, pui sucul de rosii, marar si patrunjel.
  9. Cand orezul este fiert, iei un pahar micut, il ungi cu ulei si pui orez in el, sa-i dai o forma.
  10. Pui varza calita, iar pe deasupra pui tocanita de vitel.
  11. Pofta buna!
Tocanita de varza si carne de vitel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de varza si carne de vitel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de varza si carne de vitel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.