Bors din carne de porc - Retete Culinare

Bors din carne de porc


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de porc cu os
  • 200 g orez
  • 1-2 cepe
  • 2 linguri faina
  • un varf cutit de boia de ardei
  • bors dupa gust
  • 100 ml smantana
  • 1 ou
  • patrunjel verde
Pregatesti asa:
  1. Tai carnea in bucati potrivite, o speli si o pui la fiert in apa rece impreuna cu ceapa taiata marunt.
  2. Cand carnea este aproape fiarta, adaugi orezul (ales si spalat).
  3. Separat, faci un rantas in care adaugi boiaua de ardei.
  4. Stingi cu zeama de carne, amesteci sa nu faca cocoloase, torni rantasul in supa si mai lasi sa dea cateva clocote.
  5. Adaugi bors dupa gust.
  6. Amesteci smantana cu oul si dregi ciorba.
  7. Servesti ciorba fierbinte cu patrunjel verde deasupra.
  8. Pofta buna!
Bors din carne de porc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors din carne de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors din carne de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.