Musaca de praz si carne tocata - Retete Culinare

Musaca de praz si carne tocata


Iti trebuie:
  • 500 g carne tocata de vita
  • 500 g cartofi
  • 1 fir praz
  • 1 ceasca lapte
  • 50 g cascaval uscat ras
  • sare
  • piper
  • curry
  • condimente pentru carne
Pregatesti asa:
  1. Incalzesti cuptorul la 200 grade Celsius.
  2. Fierbi cartofii bine, apoi ii strecori de apa.
  3. Feliezi prazul bine spalat si il pui in ulei incins.
  4. Lasi prazul pe foc timp de 5 minute, pana e bine facut.
  5. lei apoi prazul de pe foc si il strecori printr-o sita.
  6. Condimentezi carnea tocata si o pui in tigaia in care a fost prajit prazul.
  7. Il lasi sa fiarba in sucul propriu, la foc mic, amestecand ocazional.
  8. Separat, pui la fiert laptele cu putina sare si piper.
  9. Cand acesta fierbe, dai focul mic, adaugi cartofii, faci un piure si apoi opresti focul.
  10. Cand carnea este bine facuta, adaugi prazul si acoperi cu piureul de cartofi.
  11. Peste compozitie, presari un strat de cascaval ras si dai tai totul la cuptor pentru 35 de minute, neacoperit si servesti preparatul cald.
  12. Pentru decor, poti folosi putin marar verde si o mana de cascaval ras.
  13. Pofta buna!
Musaca de praz si carne tocata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Musaca de praz si carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Musaca de praz si carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.