Ciorba de fasole cu afumatura - Retete Culinare

Ciorba de fasole cu afumatura


Iti trebuie:
  • 1/2 kg fasole boabe
  • 1 ciolan afumat
  • 1 ceapa
  • 1-2 morcovi
  • 1/2 telina
  • 1 pastarnac
  • 1/2 ardei
  • pasta de rosii
  • tarhon
  • cimbru
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Pui fasolea la inmuiat de cu seara.
  2. A doua zi, pui fasolea la fiert cu apa rece si apoi schimbi apa cu una fierbinte.
  3. Pui si ciolanul afumat, spalat in prealabil si, dupa 1 ora, mai adaugi 1 - 2 morcovi, 1 pastarnac, 1 ceapa si 1/2 telina.
  4. Lasi sa fiarba pana ce fasolea si ciolanul sunt bine patrunse.
  5. Scoti ciolanul si il dezosezi, iar jumatate din carne o pastrezi pentru iahnie.
  6. Separat, pentru ciorba, pregatesti restul de zarzavat taiat marunt, pe care il pui intr-o tigaie cu ulei sa se caleasca si adaugi si pasta de rosii.
  7. Dupa ce ai calit zarzavatul, il adaugi in oala cu ciorba si mai lasi sa fiarba pana sunt bine patrunse si legumele.
  8. Adaugi tarhon si cimbru, sare si acresti cu otet sau lasi ciorba dulceaga si o servesti cu muraturi alaturi.
  9. Pofta buna!
Ciorba de fasole cu afumatura

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de fasole cu afumatura "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de fasole cu afumatura - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.