Iahnie cu ciolan afumat - Retete Culinare

Iahnie cu ciolan afumat


Iti trebuie:
  • 3 cepe
  • 2 linguri pasta de rosii
  • piper
  • 1 foaie de dafin
  • 1/2 kg fasole boabe fierte
  • 1/2 kg ciolan afumat
  • tarhon
  • cimbru.
Pregatesti asa:
  1. Pentru iahnie tai 3cepe julien, le calesti si adaugi pasta de rosii, piper, 1 foaie de dafin.
  2. In aceasta compozitie adaugi boabe de fasole fierte si bucati de ciolan, care au fost fierte in prealabil in apa cu sare.
  3. Fierbi totul circa 15 minute.
  4. Dai iahnia la cuptor si o lasi sa se gratineze timp de 15 - 20 de minute.
  5. Adaugi verdeata si servesti iahnia cu muraturi.
  6. Pofta buna!
Iahnie cu ciolan afumat


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Iahnie cu ciolan afumat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Iahnie cu ciolan afumat" Iahnie cu ciolan afumat - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Ana Nota: Retete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota Maxima Fara nota
E bunaaaaaaaaa ! ! !




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.