Aripioare de pui cu cartofi gratinati - Retete Culinare

Aripioare de pui cu cartofi gratinati


Iti trebuie:
  • 6 cartofi mari
  • 200 g mozzarella
  • 10 aripi de pui
  • 2 fire busuioc
  • 50 g unt
  • putin pesmet
  • boia picanta
  • un praf de nucsoara
Pregatesti asa:
  1. Speli cartofii si ii pui la fiert intregi cu apa si cu sare.
  2. Dupa ce au fiert, ii scoti din apa si ii lasi sa se raceasca.
  3. Cureti cartofii de coaja, ii tai cubulete si ii aranjezi intr-o tava tapetata cu unt, pesmet si mozzarella rasa pe razatoarea mica.
  4. Acoperi cartofii cu un strat gros de mozzarella, presari busuioc pisat si un praf de nucsoara si dai tava la cuptor.
  5. Condimentezi aripioarele cu sare, piper, boia si le coci pe gratar sau in cuptor.
  6. Servesti aripioarele alaturi de cartofii gratinati.
  7. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Aripioare de pui cu cartofi gratinati "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Aripioare de pui cu cartofi gratinati - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.