Ciorba de porc si fasole verde - Retete Culinare

Ciorba de porc si fasole verde


Iti trebuie:
  • 400 g carne porc
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1-2 ardei grasi
  • 3 rosii
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca de boabe de mazare
  • 1 mana de fasole verde
  • bors
  • sare
  • patrunjel verde (sau leustean)
Pregatesti asa:
  1. Pui carnea de porc la fiert la foc mic, cu putina sare in 2 l de apa rece, circa o ora.
  2. Ai grija sa iei spuma imediat ce se formeaza si adauga inca o cana de apa rece, sa se limpezeasca.
  3. Apoi spumezi iar, indata ce spuma reapare.
  4. Daca doresti, poti strecura apoi ciorba prin tifon, pentru a inlatura orice urma de spuma.
  5. Legumele si ceapa, tocate marunt, le calesti timp de 2 minute cu 2 linguri de untdelemn si le adaugi in supa.
  6. Tai fasolea mai mare si o adaugi in ciorba.
  7. Dupa 1/2 ora, adaugi mazarea.
  8. Cand carnea si zarzavatul au fiert bine, pui cartofii taiati in cuburi mici, ardeii si rosiile taiate in felioare subtiri.
  9. Fierbi ciorba inca un sfert de ora, ca sa fiarba si cartofii.
  10. Adaugi apoi borsul, completand cu apa cat este necesar, ca ciorba sa nu fie prea deasa si sarezi dupa gust.
  11. Lasi sa mai dea cateva clocote.
  12. Iei ciorba de pe foc si adaugi patrunjel sau leustean verde taiat marunt.
  13. Pofta buna!
Ciorba de porc si fasole verde

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de porc si fasole verde "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de porc si fasole verde - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.