Piept de porc umplut - Retete Culinare

Piept de porc umplut


Iti trebuie:
  • 500 g piept de porc
  • 400 g carnati de casa
  • 1 varza murata
  • 2 gogosari murati
  • coriandru
  • sare
  • piper
  • 100 ml vin  alb
  • 1 cana supa de legume
Pregatesti asa:
  1. Tai pieptul de porc in bucati dreptunghiulare, le bati usor cu ciocanul de snitele pentru a le netezi, fara a le subtia si le condimentezi dupa gust, cu sare si piper.
  2. Pe fiecare bucata de carne asezi cate o foaie de varza murata si cateva felii de gogosari.
  3. Apoi asezi cate un carnat de casa, rulezi bucata de carne cu umplutura in interior si legi rulourile obtinute cu ata.
  4. Asezi apoi rulourile in tava pe un strat de varza murata taiata bucatele si de suvite de gogosari.
  5. Presari coriandru si le dai la cuptor.
  6. Dupa ce s-au copt, torni peste rulouri supa de legume si vinul, apoi introduci tava la cuptor din nou, circa 10 minute, stropind din cand in cand rulourile cu sosul din tava.
  7. Pofta buna!
Piept de porc umplut

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de porc umplut "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Piept de porc umplut" Piept de porc umplut - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
bobo Nota: Retete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota Maxima Fara nota
o reteta deosebita




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.