Musaca cu piept de pui - Retete Culinare

Musaca cu piept de pui


Iti trebuie:
  • 1 kg cartofi
  • 500 g piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 lingura unt
  • 1/2 pahar ulei
  • 1/2 cana lapte
  • boia de ardei
  • 1 lingura pasta de tomate.
Pregatesti asa;
  1. Pui cartofii la fiert, iar intre timp pregatesti carnea.
  2. Pui uleiul cu ceapa la calit, iar cand incepe sa capete o culoare aurie adaugi carnea si condimentele si lasi totul pe foc timp de 30 de minute.
  3. Pregatesti piureul adaugand laptele si untul, iar cand carnea este gata pui si carnea si piureul impreuna in straturi intr-un vas de yena.
  4. Primul strat trebuie sa fie de cartofi iar ultimul tot de piure de cartofi.
  5. Daca doresti poti sa razi deasupra cascaval.
  6. Dai vasul la cuptor pentru 20 de minute.
  7. Pofta buna!

Musaca cu piept de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Musaca cu piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Musaca cu piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.