Pui umplut cu pasta de ficat si ciuperci - Retete Culinare

Pui umplut cu pasta de ficat si ciuperci


Iti trebuie:
  • 1 pui de aproximativ 2 kg
  • 250 g ficat de pasare
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 250 g ciuperci prajite
  • 1 lingurita tarhon
  • 1 lingurita rozmarin
  • 1 lingurita piper negru macinat
  • 3 lingurite busuioc
  • 1 lingurita si jumatate curry
Pregatesti asa:
  1. Prajesti mai intai ficatul si apoi il dai prin masina de tocat impreuna cu patrunjelul, spalat si maruntit si cu ciupercile prajite.
  2. Amesteci compozitia cu o lingura de lemn.
  3. Compozitia pentru umplutura o introduci in pui, dupa care cosi puiul cu ata de bucatarie.
  4. Ungi puiul cu ulei si il pui intr-o tava, in mijlocul cuptorului preincalzit cu 1/2 ora inainte.
  5. Dupa 3/4 ora, opresti cuptorul, asezi puiul pe un platou pregatit cu frunze de salata.
  6. Deasupra, presari patrunjel verde maruntit.
  7. Pofta buna!
Pui umplut cu pasta de ficat si ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui umplut cu pasta de ficat si ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pui umplut cu pasta de ficat si ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.